Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени за 25 и 26мај, 2019

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

 

 

сабота

09:00 - 10:00

Јорданчо Попоски

Катерина Маркушкоска

 

сабота

12:00 - 13:00

Тони  Димитриевски

Роберт Димитриевски

Илија Вангеловски

Стефанија Богдановска

сабота

13:00 - 14:00

Андреј Спасовски

Давид Спасовски

 

сабота

14:00 - 15:00

 

 

сабота

16:00 - 17:00

Александра Симева

Вангел Симев

Валентина Илиевска

Сашко Илиевски

Ненад Илиевски

Андреа Илиевска

недела

08:00 - 09:00

 

 

недела

09:00 - 10:00

Горан Наумовски

Горјана Наумовска

Дејан Блажески

Горан Гермовски

недела

12:00 - 13:00

Тони  Димитриевски

Роберт Димитриевски

Илија Вангеловски

Стефанија Богдановска

недела

13:00 - 14:00

ДанеКрствски

ВикторКрстевски

 

недела

14:00 - 15:00

 

 

недела

16:00 - 17:00

Александра Симева

Вангел Симев

Христијан Димитровски

Влатко Нацевски

Актуелно

img
img img

Видео