Општина Аеродром ги обновува спортските игралишта

Општина Аеродром деновиве врши поправка и обновување на реквизитите на сите спортски игралишта, вклучително и на оние во рамките на основните училишта.

Се поправаат и се обновуваат кошевите, а на спортското игралиште во непосредна близина на градинката „Лале“ во населбата Јане Сандански се поставени стаклени табли и зглобни обрачи.

            Овие активности продолжуваат и во наредниот период на целата територија на Општината.

 

            14.5.2019

            Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео