Реконструкција на сервисни улици во Општина Аеродром

Општина Аеродром врши одржување и реконструкција на сервисните улици на целата територија на општината.

Деновиве се реконструираат краци на улицата „Божин Николов – Силни“ во Горно Лисиче. Станува збор за неколку руинирани и дотраени сервисни улици во должина од по 50-ина метри.

Овие активности за тековно одржување на улиците продолжуваат и во наредниот период.

 

1.2.2019 година

Општина Аеродром

 

 

 

Актуелно

img
img img

Видео