Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени за 15 и 16 декември 2018

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

 

 

сабота

09:00 - 10:00

 

 

сабота

12:00 - 13:00

Милена Тодорова

Андреј Тодоров

Горан Наумовски

Горјана Наумовска

сабота

13:00 - 14:00

Коста Танчев

Ирена Танчева

Горан Станковски

Дарко Лазов

сабота

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Влатко Јаневски

Вангел Симев

Александра Симева

сабота

16:00 - 17:00

 

 

недела

08:00 - 09:00

 

 

недела

09:00 - 10:00

 

 

недела

12:00 - 13:00

Наташа Наумовски

Иво Наумовски

Тони  Миленковска

Бојан Миленковски

недела

13:00 - 14:00

Горан Станковски

Дарко Лазов

Марија Станковска

Гордана Станковска

недела

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Влатко Јаневски

 

недела

16:00 - 17:00

 

 

Актуелно

img
img img

Видео