Утре 16-та седница на Советот

 На 6.11.2018 година (вторник) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 16-тата седница на Советот на Општината.

На дневен ред на седницата се следниве точки:

  1. Предлог-план за измена и дополна на Планот за јавни набавки на ОА за 2018 година;
  2. Предлог-заклучок за усвојување Квартален извештај за извршување на буџетот  на Општина Аеродром за третиот квартал од 2018 година;
  3. Предлог-програма за измена и дополнување на Програмата за социјална и детска заштита на ОА за 2018 година;
  4. Советнички прашања      

           

            5.11.2018

        Општина Аеродром