„Кидај из моје кухиње“ ќе се одигра во Театар Комедија наместо во Ново Лисиче

Поради најавата на невреме во вечерните часови вечерашната претстава на  Шабачкиот театар од Србија „Кидај из моје кухиње“ во рамки на фестивалот на комедијата „Гола месечина“ денеска наместо на вообичаената локација во Спортскиот центар Ново Лисиче, ќе се одигра во Театар Комедија со почеток во 21:00 часот.

Ги покануваме граѓаните да подигнат бесплатни билети од билетарницата на театарот.

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео