Пролетна дератизација во Општина Аеродром

Деновиве се врши редовната пролетна дератизација на целата територија на Општина Аеродром.

Акцијата опфаќа околу 3.000 шахти со 9.000 мамци, вклучувајќи ги и основните училишта и детските градинки на нејзината територија.

Дератизацијата на глодачите ја врши Институтот за јавно здравје, Скопје.

 

23.4.2018

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео