ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ ВИКЕНД

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради велигденските празници.

Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат од наредниот викенд.

 

5.4.2018

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео