С О О П Ш Т Е Н И Е

Општина Аеродром инфромира дека при реконструкција на коловозните ленти на улицата „Коста Новаковиќ“ се случи дефект на хидрантската мрежа. Општината веднаш ги повика екипите на ЈП „Водовод и канализација“, кои се веќе на терен и работат на отстранување на дефектот.

Општина Аеродром ги известува граѓаните дека штетите ќе бидат санирани во најбрз рок.

 

29.3.2018

Општина Аеродром

Актуелно

img
img img

Видео