Градоначалнкот Златко Марин ги посети семејствата од опожарените куќи

Градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин и директорот на Дирекцијата за заштита и спасување Аднан Џафероски во текот на вчерашниот ден беа во посета на семејствата од опожарените куќи во Населба Лисиче.

Градоначалникот Златко Марин зборуваше со семејствата и Општината разгледува начини да им обезбеди помош.

Екипите на Општина Аеродром зе викендот беа на терен и помагаа во расчистување на локацијата.

 

29.1.2018

Општина Аеродром

 

 

Актуелно

img
img img

Видео