А П Е Л

Општина Аеродром  ги почитува празничните традиции, но како одговорна институција должност ни е да апелираме до граѓаните да го имаат предвид загадувањето на воздухот со кое се соочуваме во зимскиот период. Токму затоа, оваа година не издвојуваме средства од Буџетот за финансирање бадникови огнови.

Ги замолуваме граѓаните, доколку палат огнови да не користат нееколошки огреви и огновите да не ги оставаат да горат по завршувањето на собирите.

Актуелно

img
img img

Видео