ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИТЕ ДВА ВИКЕНДИ

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром на тениските терени покрај хотелот „Русија“, со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“, за претстојните два викенди СЕ ОТКАЖАНИ поради новогодишните и божиќните празници.

 

29.12.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео