Неделна листа за бесплатно користење на тениските терени

Термин

Игралиште број 1

Игралиште број 2

сабота

08:00 - 09:00

 

 

сабота

09:00 - 10:00

 

 

сабота

12:00 - 13:00

Мери Цакиќ

Александра  Цакиќ

Дарко Лазов

Горан Станковски

сабота

13:00 - 14:00

Веле Гавроски

Драган Кавракиров

Драган Ѓорѓевиќ

Димитар Илиевски

сабота

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Дејан Трајков

 

сабота

16:00 - 17:00

 

 

недела

08:00 - 09:00

 

 

недела

09:00 - 10:00

 

 

недела

12:00 - 13:00

Зоран Бошковски

Златко Тодоров

 

недела

13:00 - 14:00

Вања Крстевски

Марија Крстевска

 

недела

14:00 - 15:00

Дарко Димитровски

Дејан Трајков

 

недела

16:00 - 17:00

 

 

Актуелно

img
img img

Видео