ПОВИК ЗА ГРАНТОВИ ЗА НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Се известуваат невладините организации од Општина Аеродром дека Амбасадата на Кралството Норвешка во Белград и американскиот „The German Marshall Fund“  објавија Јавен повик за грантови  во висина од 25.000 до 100.000 евра за граѓанските и невладините организации од Република Македонија.

Оваа грантова програма поддржува иницијативи коишто се насочени кон  интеграцијата на Македонија во ЕУ фокусирани во подрачја како јавни набавки,  конкурентна политика, основни права и слободи, безбедност и финансиска контрола.

Сите потребни информации, како и самиот повик можат да се добијат на следниот линк: http://www.gmfus.org/strengthening-eu-integration-macedonia-montenegro-and-serbia.

 

18.12.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео