Дефект на осветлувањето на крстот во Аеродром, се работи на негово отстранување

Крстот во Општина Аеродром вчера остана без електрично напојување поради дефект. Надлежните служби денеска работат на негово отстранување и се очекува во најкус можен рок осветлувањето на крстот повторно да проработи.

Гласините што се појавија на некои портали дека осветлувањето на крстот е намерно исклучено ги отфрламе како апсолутно невистинити.

 

16.11.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео