СЕ АСФАЛТИРААТ ПРЕКОПИТЕ НА УЛИЦА „1“ ВО ДОЛНО ЛИСИЧЕ

Деновиве почна асфалтирањето на прекопите на улица „1“ во Долно Лисиче, кои беа направени при реконструкција на водоводната мрежа.

            Исто така, во наредните денови се очекува да почне санацијата и на прекопите од изградбата на атмосферската канализација на истата улица.

           

           4.10.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео