ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ ВИКЕНД

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради тенискиот турнир што се организира на тениските терени покрај хотелот „Русија“ со кои стопанисува Тениската академија „Аеродром“.

Бесплатни термини за тенис ќе може да се закажуваат од наредниот викенд.

 

7.9.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео