ВО СРЕДА 73 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ

На 6.9.2017 година (среда) со почеток во 16:30 часот во просториите на Општина Аеродром ќе се одржи 73-та седница на Советот на Општината.

На дневниот ред на седницата се следните точки:

  1. Предлог-Одлука  за измена и дополна на Одлуката за давање согласност за склучување Договор за донација, помеѓу Општина Аеродром и Здружение на граѓани Еко-свест
  2. Предлог-Одлука за дополна на Одлуката  за давање согласност за реализација на студиска посета на претставници од ОА во општината Вандсворт,  Лондон со цел соработка со училиштето Ернест Бевин.

 

            1.9.2017

            Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео