П О К А Н А

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски ќе одржи прес-конференција утре, 30.8.2017 година (среда), во 11:00 часот на ул. „Тодор Чангов 20“ (во близина на ресторанот „Рагуза“).

Тема на прес-конференцијата е увид во градежните работи на реконструкцијата на улиците „Тодор Чангов“ 20 и „Ѓорѓи Капчев“ 9, а на настанот се очекува да присуствува и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски.

Ги покануваме редакциите на пишаните и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

 

29.8.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео