А П Е Л!!!

Изминатиот викенд во Паркот на езерата група несовесни граѓани извршиле вандалски чин, кршејќи ја и уништувајќи ја урбаната опрема. Случајот е пријавен до надлежните полициски служби.

Апелираме до граѓаните доколку забележат повторно насилство во паркот или во околината веднаш да пријават во полиција или во Општината.

 

3.7.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео