ПОКАНА за Промоција на програмата Еразмус плус

Утре, 17.5.2017 година, со почеток од 13:30 часот, во холот на ООУ „Лазо Ангеловски“ ќе се одржи промоција на проектот Еразмус+ под наслов „Да ја обоиме иднината“.

На промоцијата ќе бидат претставенa најкрупната активност во рамки на програмата Еразмус за инклузивното образование.

Ги покануваме редакциите на печатените и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследи настанот.

            16.5.2017

            Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео