ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

Градоначалникот на Општина Аеродром Ивица Коневски ќе одржи прес-конференција утре, 12.5.2017 година (петок), во 11:00 часот во просториите на Општина Аеродром.

Тема на прес-конференцијата е изградба на нова детска градинка во Ново Лисиче, на која се очекува да присуствува и министерот за труд и социјална политика, Ибрахим Ибрахими.

Ги покануваме редакциите на печатените и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследи настанот.

                                                     

11.5.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео