П О К А Н А

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски ќе одржи прес-конференција утре, 11.4.2017 година (вторник), во 11:00 часот на новата улица „5“ во Реонски центар „Аеродром“ зад ОУ „Александар Македонски“.

Тема на прес-конференцијата е почеток на изградба на улица „5“ во Реонски центар „Аеродром“, а на настанот ќе присуствува и претседателот на Советот на Општина Аеродром, д-р Виктор Камилоски.

Ги покануваме редакциите на пишаните и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследат настанот.

                                                           

10.4.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео