ОТКАЖАНИ БЕСПЛАТНИТЕ ТЕРМИНИ ЗА ТЕНИС ЗА ПРЕТСТОЈНИОВ И НАРЕДНИОТ ВИКЕНД

Бесплатните термини за жителите на Општина Аеродром за претстојниот и за наредниот викенд СЕ ОТКАЖАНИ поради организираниот турнир на тениските терени покрај хотелот „Русија“, со кои стопанисува тениската академија „Аеродром“.

 

3.3.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео