ПОВИК ЗА ДОНИРАЊЕ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА!

Ученик од ООУ „Блаже Конески“ на часот по физичко и здравствено образование го повреди окото и поради сложеноста на операцијата ученикот е итно префрлен на операција во Белград.

               На семејството му се потребни финансиски средства за да ги покријат трошоците за операцијата, па затоа ги замолуваме сите хумани граѓани да донираат на следнава сметка:

               Број на сметка: 270-7000421440.24 (Халк банка)

               Назив на физичко лице: Велика Стојковиќ

               Цел на дознака: донација за операција

 

Актуелно

img
img img

Видео