ПРОДОЛЖУВА РАСЧИСТУВАЊЕТО НА УЛИЦИТЕ ОД СНЕГ И МРАЗ

Зимската служба на Општина Аеродром интензивно работи на расчистување на улиците од снег и мраз.

Службите се на терен и фрлаат сол на улиците, паркинг - улиците и патеките кои се под надлежност на Општината.

Улиците континуирано се расчистуваат со две возила за зимско одржување улици што Општина Аеродром ги набави специјално за таа намена.

 

10.1.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео