ОД ДЕНЕСКА ДРВА ЗА СЕМЕЈСТВА ОД СОЦИЈАЛНО РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ

Од денеска, 9.1.2017 година, почна распределбата на дрвата, кои Општина Аеродром годинава, наместо за бадникови огнови ги пренамени за семејства од социјално ранливи категории.

Стотина семејства ќе добијат рамномерно распеделени дрва, кои ќе им помогнат дополнително да ги затоплат своите домови.

 

9.1.2017

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео