ПОКАНА ЗА ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА

Градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски, ќе одржи прес-конференција утре, 22.12.2016 година (четврток), во 13:00 часот во Кабинетот на градоначалникот на Општина Аеродром.

Тема на прес-конференцијата, на која се очекува да присуствува и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, е презентација за Буџетот на Општина Аеродром за 2017 година.

Ги покануваме редакциите на печатените и на електронските медиуми да испратат новинарска екипа (новинар и снимател или фоторепортер) да го проследи настанот.

 

21.12.2016

Општина Аеродром

 

Актуелно

img
img img

Видео